Biografie

Wij zijn Melody en Cheffie samen staan wij bekend als Bi2Bi4Love. Een getrouwd echtpaar en ondertussen al jaren bij elkaar. Wij hebben elkaar leren kennen in de mooie Belgische Ardennen. Melody kwam op vakantie naar het bungalowpark waar Cheffie werkte als chef-kok. Goh waar zou de naam Cheffie nu toch vandaan komen? 😉

Na 3 jaren in België te hebben gewoond zijn wij terug gegaan naar Nederland waar Cheffie nog even als chef in diverse restaurants heeft gewerkt. Omdat wij samen ons eerste kindje kregen kon Cheffie zijn werk en privé leven niet meer goed combineren en zijn wij gaan zoeken naar alternatieven om inkomsten te generen.

Wij zijn op het internet gaan surfen en zo zijn wij in de adult wereld terecht gekomen. Wij hebben diverse websites gehad en met succes verkocht, daarnaast hebben wij veel shows uitgezonden op cam4.nl en hadden daar al snel een grote vaste klanten/kijkers kring. De shows die wij gaven waren toch wel wat anders dan andere shows en hierdoor wisten kijkers ons te vinden maar ook te waarderen. We hadden soms wel 1500 mensen die tegelijkertijd naar onze shows keken.

Door cam4.nl begon het te kriebelen, het kriebelen naar meer. Wij zijn samen op diverse websites gaan zoeken naar andere werkzaamheden binnen de adult sector en al snel kregen wij leuke opdrachten zoals foto-shoots, het spelen in porno films, het als artiest aanwezig zijn bij erotische beurs en zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Tot het moment dat wij dachten, maar wat deze filmproducenten kunnen, dat kunnen wij ook. Zo zijn wij uitgekomen bij melodymovies.nl onze eigen productie lijn van onze eigen films!

Wij willen jullie onze films graag laten zien en onze passie en liefde graag overbrengen naar de kijkers. Wat jullie te zien krijgen is echte chemie, echt seks, echte liefde. Dus niets is geacteerd of gespeeld. Nee dit is puur!

Veel plezier op onze website en vooral heel veel kijkplezier.

Lieve en erotische kusjes,

Melody & Cheffie

 

 

One thought on “Biografie

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: