Hoe gaat het met ons

Dag lieve fans,

Hierbij weer een berichtje van ons. We hebben het onwijs druk, hierdoor zijn wij dus niet in de mogelijkheid om veel te schrijven maar wij doen ons best.

Er gebeurd van alles in ons leven en in onze carrière, 2 weken geleden hebben wij heerlijk wat opnames mogen doen in Gelsenkirchen voor een mooi en groot Femdom label. Wij hebben het super naar onze zin gehad. Aansluitend zouden wij eigenlijk naar Barcelona gaan voor 3 opnames maar deze zijn verzet naar een nog nader te bepalen datum. Daarnaast zijn wij gewoon ontzettend druk met filmen en scripts schrijven voor dm-movies.

Voor de aankomende periode staat er ook nog heel wat op het programma, eind mei rijden wij naar Engeland voor een aantal opnames in Birmingham om op de terugweg nog even over Londen te gaan voor een aantal opnames. Na Engeland kunnen wij direct doorreizen naar Duitsland voor een 3 tal opnames. Hebben wij deze achter de rug dan volgt er even rust om daarna naar Praag en Budapest te reizen voor opnames.

Daarnaast zijn wij nu in onderhandeling met loversland, georganiseerd door Bobbi Eden om hier iets te gaan doen. ( wordt vervolgd )

 

Verder hebben wij onze 1e cover behaald voor en buitenlands label, dit voor Mariskax. Al met al super ontwikkelingen, ofwel ons leven zit midden in een rollercoaster, maar wij hebben het super naar onze zin!

To be continued!