Kim Holland productie

Gisterenavond hebben wij onze debuut film mogen maken voor Kim Holland. Om 21:00 was het zover en ging onze deurbel. Peter kwam binnen, waarop wij ons netjes voorstelden aan elkaar. De klik was meteen aanwezig en we hebben heel wat afgelachen deze avond.

Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat want het was echt heftige, dampende en geile seks! O ja er zit ook nog een verrassingselement in. Wat dat is gaan wij natuurlijk niet verklappen. Het is in ieder geval iets wat zelfs Peter nog nooit heeft gefilmd en die heeft toch al aardig wat films mogen maken.

Houd onze website in de gaten als ook de website van Kim Holland.

Nu is het echt tijd om met vakantie te gaan en te genieten van onze welverdiende rust. O ja wat misschien ook wel leuk is om te weten, Melody heeft net een geile clithood piercing laten zetten en haar cristina piercing volgt snel. Daarna is het aan Cheffie om zijn intieme piercings te laten zetten, zijn prins albert piercing zit ondertussen ook weer terug op de plek waar die hoort.

 

ps………. als jij jouw kaartjes boekt voor erotisch twente, doe het dan even via het linkje hier op de site. Wij geven een aantal meet & greets weg inclusief een geile foto met ons of van ons.

 

Tot na onze vakantie.

 

Dikke geile kusjes

Melody & Cheffie alias Bi2Bi4Love