Wie wilt er lekker cammen?

Hier weer even een berichtje. Zoals jullie allemaal weten zijn wij erg druk met ons nieuwe label DM-Movies. De 1e 12 films zijn gemaakt en wij zijn zeer trots op het resultaat. Dit is echt crème de la crème binnen de porno. De beelden zijn super strak, helder en het geluid is ook super. Wij krijgen ook zo een onwijs goede feedback van fans, modellen en andere mensen die betrokken zijn bij ons project.

Daphne & Robert vliegen helaas morgen weer terug naar Zweden, maar in December komen zij weer om nog meer content te maken en om alle puntjes op de i te zetten want op 1 januari moet de site officieel viraal gaan!

Verder is Melody lekker gaan webcammen en kan jij haar hier veel vinden. Op verzoek is een bdsm setting of een show met Cheffie erbij ook mogelijk. Voor de directe link naar haar profiel klik HIER  Verder willen wij een ieder bedanken voor de afgelopen 10 dagen en onze special credits gaan naar MAISON MONTY en naar onze cameraman. Zonder deze toppers hadden wij nog lang niet zo ver gestaan zoals wij nu staan.

Liefs Melody & Cheffie